Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Si continua navegant, n'accepta la instal·lació i l'ús.
Pot obtenir més informació de la nostra política de cookies.

Salutació del Pare Abat

Déu vos guard ! Sigueu benvinguts a la pàgina web de l’Abadia de Montserrat.
En nom de la comunitat de monjos, dels escolans, dels treballadors del Santuari i de tots els qui fan possible l’acolliment a Montserrat, us desitjo la pau de Crist, i espero que aquesta visita virtual pugui esdevenir, un dia, pelegrinatge real a la Santa Muntanya.

+ Josep M. Soler
Abat de Montserrat
Ampliar Salutació del Pare Abat

Actualitat de Montserrat

Veure més notícies

Comentaris de la Paraula

29 gener 2020 dimecres III 2S 7, 4-17

David tenia el desig de poder construir un temple per al seu Déu. El profeta Natan li contesta en nom del Senyor, que és Ell, el Senyor, qui li ha donat la glòria que té, que ell, David està a les seves mans, i en el fons li diu: “tu qui ets per voler-me fer això?”; però li promet que serà fidel a la seva dinastia, i que serà el seu successor el qui podrà realitzar el seu desig. Hi ha una afirmació que va destinada als successors de David, i que també va bé recordar-la, perquè aquesta és la relació que el mateix Jesús, quan ensenyi a pregar als seus deixebles, recordarà: «Jo li seré pare, i ell serà per a mi un fill» Déu és com un pare. Què n’esperes d’un pare? ¿Què n’esperes del teu Pare del cel? Senyor, que com el salmista també et digui i ho senti dins el meu cor: Ets el meu Pare, el meu Déu i la roca que em salva.

Bíblia de Montserrat (epub)

Portada de la bíblia de Montserrat

Versió original i notes pels Monjos de Montserrat


La Bíblia de Montserrat en un volum, publicada el 1970, és el resultat de la traducció realitzada per Justí Bruguera, Guiu Camps, Romuald M. Díaz i deu altres traductors, tots ells monjos de Montserrat, seguint l’obra iniciada el 1926 pel P. Bonaventura Ubach.

El llenguatge buscat per a aquesta traducció és el català literari normal, molt atent a la riquesa expressiva de les llengües originals.

Descarrega la Bíblia obre una pàgina nova

Actualitat de Pastoral

Veure més notícies de Pastoral