Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Si continua navegant, n'accepta la instal·lació i l'ús.
Pot obtenir més informació de la nostra política de cookies.

Abadia de Montserrat

Salutació del Pare Abat

Déu vos guard ! Sigueu benvinguts a la pàgina web de l’Abadia de Montserrat.
En nom de la comunitat de monjos, dels escolans, dels treballadors del Santuari i de tots els qui fan possible l’acolliment a Montserrat, us desitjo la pau de Crist, i espero que aquesta visita virtual pugui esdevenir, un dia, pelegrinatge real a la Santa Muntanya.

Ampliar Salutació del Pare Abat

La Comunitat de Monjos

Monjos anant a missa

Horaris de Misses

Grup d'escolans

Comentaris de la Paraula

6 juliol 2015 Dilluns XIV Gn 28, 10-22a

No sempre és fàcil explicar una experiència de Déu. Avui, per mitjà de la narració d’un somni, Jacob ens conta que «veié una escala que anava des de terra fins al cel, i els àngels de Déu hi pujaven i baixaven.» El que cal subratllar és la comunicació que té Jacob, i que el Senyor faci la promesa que li serà fidel: «Jo seré amb tu, et guardaré arreu on viuràs... Mai no t’abandonaré, ni desistiré de complir el que t’he promès.» ¿Has tingut, al llarg de la teva vida, la convicció que Déu, un dia, et va dir: no t’abandonaré? Què recordes? T’ha ajudat aquesta convicció? Senyor, vull dir-te, no t’abandonaré; ajuda’m a ser coherent amb aquest compromís.

Bíblia de Montserrat (epub)

Portada de la bíblia de Montserrat

Versió original i notes pels Monjos de Montserrat


La Bíblia de Montserrat en un volum, publicada el 1970, és el resultat de la traducció realitzada per Justí Bruguera, Guiu Camps, Romuald M. Díaz i deu altres traductors, tots ells monjos de Montserrat, seguint l’obra iniciada el 1926 pel P. Bonaventura Ubach.

El llenguatge buscat per a aquesta traducció és el català literari normal, molt atent a la riquesa expressiva de les llengües originals.

Descarrega la Bíblia obre una pàgina nova

Actualitat de Pastoral

  • La Flama dels Països Catalans a Montserrat document pdf, obre una pàgina nova

    'Un any més la Flama dels Focs de Sant Joan ha arribat a Montserrat portada des del Canigó pels atletes del Club Atlètic Igualada en cursa de relleus. Han estat rebuts pel Rector del Santuari '

Veure més notícies de Pastoral
 

Actualitat de Montserrat

Veure més notícies

L'Orgue de Montserrat

Cos de la llengueteria de batalla de l'orgue

Pròxims Concerts

V Festival Internacional Orgue de Montserrat Abat Cassià M. Just, in memoriam document pdf, obre una pàgina nova

Missa de Santa Cecília de Charles Gounod (1818-1883). La Missa de Santa Cecília de Charles Gounod, en les veus de solistes internacionals i cors de la Federació Catalana d’Entitats Corals (FCEC), acompanyats pel mestre Joan Paradell, organista titular de la Capella Musical Sixtina, ens endinsarà en el gran repertori litúrgic del romanticisme.

Montserrat Visita

Web de Montserrat Visita; obre una pàgina nova

Botiga
Online

Diferents productes que es poden trobar a la botiga online; obre una pàgina nova

Mil·lenari del Monestir de Sant Daniel de Girona