Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Si continua navegant, n'accepta la instal·lació i l'ús.
Pot obtenir més informació de la nostra política de cookies.

Salutació del Pare Abat

Déu vos guard ! Sigueu benvinguts a la pàgina web de l’Abadia de Montserrat.
En nom de la comunitat de monjos, dels escolans, dels treballadors del Santuari i de tots els qui fan possible l’acolliment a Montserrat, us desitjo la pau de Crist, i espero que aquesta visita virtual pugui esdevenir, un dia, pelegrinatge real a la Santa Muntanya.

+ Josep M. Soler
Abat de Montserrat
Ampliar Salutació del Pare Abat

Actualitat de Montserrat

Veure més notícies

Comentaris de la Paraula

14 febrer 2016 Diumenge I Quaresma Dt 26, 4-10

El llibre del Deuteronomi convida a fer dues coses. Presentar les primícies dels fruits de la terra, i recordar la història del poble d’Israel que Déu alliberà de l’esclavatge d’Egipte. I el text acaba: «Després deixa aquells fruits davant el Senyor, el teu Déu, i adora’l». El que més valores de tot el que fas, aquestes, són les teves primícies. ¿Això ho vius com un do que t’ha estat donat per Déu? ¿Què creus que has de fer per adorar Déu?

Bíblia de Montserrat (epub)

Portada de la bíblia de Montserrat

Versió original i notes pels Monjos de Montserrat


La Bíblia de Montserrat en un volum, publicada el 1970, és el resultat de la traducció realitzada per Justí Bruguera, Guiu Camps, Romuald M. Díaz i deu altres traductors, tots ells monjos de Montserrat, seguint l’obra iniciada el 1926 pel P. Bonaventura Ubach.

El llenguatge buscat per a aquesta traducció és el català literari normal, molt atent a la riquesa expressiva de les llengües originals.

Descarrega la Bíblia obre una pàgina nova

Actualitat de Pastoral

  • Amics de la Sofia document pdf, obre una pàgina nova

    'El proper 20 i 21 de febrer de 2016, tindrà lloc una nova edició dels Amics de la Sofia. Són unes trobades de debat filosòfics per a joves de 15 a 20 anys. Contacte: amicsdelasofia@gmail.com, www.facebook.com/amicsdelasofia '

Veure més notícies de Pastoral