Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Si continua navegant, n'accepta la instal·lació i l'ús.
Pot obtenir més informació de la nostra política de cookies.

Abadia de Montserrat

Salutació del Pare Abat

Déu vos guard ! Sigueu benvinguts a la pàgina web de l’Abadia de Montserrat.
En nom de la comunitat de monjos, dels escolans, dels treballadors del Santuari i de tots els qui fan possible l’acolliment a Montserrat, us desitjo la pau de Crist, i espero que aquesta visita virtual pugui esdevenir, un dia, pelegrinatge real a la Santa Muntanya.

Ampliar Salutació del Pare Abat

La Comunitat de Monjos

Monjos anant a missa

Horaris de Misses

Grup d'escolans

Comentaris de la Paraula

30 d’agost 2015 Diumenge XXII Dt 4, 1-2.6-8

Quan Moisès va donar al poble els manaments de Déu no era un caprici d’ell, sinó que els manaments, ell ho volia subratllar ben clarament, eren segons el dictat de Déu i no d’ell que era un home; això és el que subratlla quan diu al poble d’Israel: «No afegiu res als manaments que jo us dono ni en tragueu res. Compliu els manaments del Senyor, el vostre Déu, que us dono avui». ¿Per què creus que els homes tenim tanta tendència a posar més normes en el nostre capteniment espiritual? Senyor, vull ser fidel a la teva voluntat; que mai no imposi allò que no estigui d’acord amb els teus manaments.

Bíblia de Montserrat (epub)

Portada de la bíblia de Montserrat

Versió original i notes pels Monjos de Montserrat


La Bíblia de Montserrat en un volum, publicada el 1970, és el resultat de la traducció realitzada per Justí Bruguera, Guiu Camps, Romuald M. Díaz i deu altres traductors, tots ells monjos de Montserrat, seguint l’obra iniciada el 1926 pel P. Bonaventura Ubach.

El llenguatge buscat per a aquesta traducció és el català literari normal, molt atent a la riquesa expressiva de les llengües originals.

Descarrega la Bíblia obre una pàgina nova

Actualitat de Pastoral

  • La Flama dels Països Catalans a Montserrat document pdf, obre una pàgina nova

    'Un any més la Flama dels Focs de Sant Joan ha arribat a Montserrat portada des del Canigó pels atletes del Club Atlètic Igualada en cursa de relleus. Han estat rebuts pel Rector del Santuari '

Veure més notícies de Pastoral
 

Actualitat de Montserrat

Veure més notícies

L'Orgue de Montserrat

Cos de la llengueteria de batalla de l'orgue

Pròxims Concerts

V Festival Internacional Orgue de Montserrat Abat Cassià M. Just, in memoriam document pdf, obre una pàgina nova

Música per a oboè i orgue. Es clourà el cinquè Festival Internacional Orgue de Montserrat amb un concert també singular, que combinarà la veu de l’oboè amb els solistes Cristian Moré i Màxim Solanes, acompanyats a l’orgue pel mestre Jordi Vergès, organista titular de la Catedral de Tarragona.

Montserrat Visita

Web de Montserrat Visita; obre una pàgina nova

Botiga
Online

Diferents productes que es poden trobar a la botiga online; obre una pàgina nova

Mil·lenari del Monestir de Sant Daniel de Girona