Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Si continua navegant, n'accepta la instal·lació i l'ús.
Pot obtenir més informació de la nostra política de cookies.

Salutació del Pare Abat

Déu vos guard ! Sigueu benvinguts a la pàgina web de l’Abadia de Montserrat.
En nom de la comunitat de monjos, dels escolans, dels treballadors del Santuari i de tots els qui fan possible l’acolliment a Montserrat, us desitjo la pau de Crist, i espero que aquesta visita virtual pugui esdevenir, un dia, pelegrinatge real a la Santa Muntanya.

+ Josep M. Soler
Abat de Montserrat
Ampliar Salutació del Pare Abat

Actualitat de Montserrat

Veure més notícies

Comentaris de la Paraula

28 d’Octubre 2016 Divendres Sant Simó i Sant Judes, apòstols Ef 2, 19-22

Sant Pau ens recorda: «Formeu un edifici construït sobre el fonament dels apòstols i profetes.» Els fonaments d’una casa no es veuen, però davant de qualsevol situació que podria posar en perill l’estructura de la casa, són el lligam que evita l’esfondrament. ¿En què consisteixen i quins són aquests lligams? La meva vida, com ho ha estat la vida dels apòstols, és fonamental per algú? Per què? Senyor, et dono gràcies per tots aquells que m’han ajudat a aprofundir la meva fe.

Bíblia de Montserrat (epub)

Portada de la bíblia de Montserrat

Versió original i notes pels Monjos de Montserrat


La Bíblia de Montserrat en un volum, publicada el 1970, és el resultat de la traducció realitzada per Justí Bruguera, Guiu Camps, Romuald M. Díaz i deu altres traductors, tots ells monjos de Montserrat, seguint l’obra iniciada el 1926 pel P. Bonaventura Ubach.

El llenguatge buscat per a aquesta traducció és el català literari normal, molt atent a la riquesa expressiva de les llengües originals.

Descarrega la Bíblia obre una pàgina nova