Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Si continua navegant, n'accepta la instal·lació i l'ús.
Pot obtenir més informació de la nostra política de cookies.

Salutació del Pare Abat

Déu vos guard ! Sigueu benvinguts a la pàgina web de l’Abadia de Montserrat.
En nom de la comunitat de monjos, dels escolans, dels treballadors del Santuari i de tots els qui fan possible l’acolliment a Montserrat, us desitjo la pau de Crist, i espero que aquesta visita virtual pugui esdevenir, un dia, pelegrinatge real a la Santa Muntanya.

+ Josep M. Soler
Abat de Montserrat
Ampliar Salutació del Pare Abat

Actualitat de Montserrat

Veure més notícies

Comentaris de la Paraula

26 febrer 2017 Diumenge VIII Is 49, 14-15

El text és molt curt i pot ser trasbalsador: «El Senyor m’ha abandonat, el meu Déu s’ha oblidat de mi». Quan la vida no surt com nosaltres havíem somniat, fàcilment ens ve aquest pensament. Però amb la imatge de comparar el que faria una mare, ens podem adonar que no és així. El problema el tenim quan no som capaços de descobrir que és l’Emmanuel, és a dir, que Déu està amb nosaltres. ¿Què fas per buscar-lo? Senyor, jo sé que ets la meva roca; que els meus peus, les meves accions, els meus pensament, tinguin per fonament la teva roca.

Bíblia de Montserrat (epub)

Portada de la bíblia de Montserrat

Versió original i notes pels Monjos de Montserrat


La Bíblia de Montserrat en un volum, publicada el 1970, és el resultat de la traducció realitzada per Justí Bruguera, Guiu Camps, Romuald M. Díaz i deu altres traductors, tots ells monjos de Montserrat, seguint l’obra iniciada el 1926 pel P. Bonaventura Ubach.

El llenguatge buscat per a aquesta traducció és el català literari normal, molt atent a la riquesa expressiva de les llengües originals.

Descarrega la Bíblia obre una pàgina nova

Actualitat de Pastoral

Veure més notícies de Pastoral