Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Si continua navegant, n'accepta la instal·lació i l'ús.
Pot obtenir més informació de la nostra política de cookies.

Salutació del Pare Abat

Déu vos guard ! Sigueu benvinguts a la pàgina web de l’Abadia de Montserrat.
En nom de la comunitat de monjos, dels escolans, dels treballadors del Santuari i de tots els qui fan possible l’acolliment a Montserrat, us desitjo la pau de Crist, i espero que aquesta visita virtual pugui esdevenir, un dia, pelegrinatge real a la Santa Muntanya.

+ Josep M. Soler
Abat de Montserrat
Ampliar Salutació del Pare Abat

Actualitat de Montserrat

Veure més notícies

Comentaris de la Paraula

18 gener 2020 dissabte Missa per la unitat dels cristians So 3, 16-20

Avui comencem la setmana de pregàries per la unitat dels cristians. La lectura de Sofonies comença així: «No tinguis por Sió, no deixis caure les mans, el Senyor, el teu Déu, el tens dintre, com a Salvador poderós» Prendre consciència que Déu està dintre de tots els cristians és potser una de les tasques més importants per descobrir el valor de cada persona. ¿Què fas per descobrir l’amor de Déu i compartir la teva experiència amb els qui t’envolten? Senyor, aplega’ns i fes que sapiguem viure la joia de tenir-te com a Pastor i Salvador.

Bíblia de Montserrat (epub)

Portada de la bíblia de Montserrat

Versió original i notes pels Monjos de Montserrat


La Bíblia de Montserrat en un volum, publicada el 1970, és el resultat de la traducció realitzada per Justí Bruguera, Guiu Camps, Romuald M. Díaz i deu altres traductors, tots ells monjos de Montserrat, seguint l’obra iniciada el 1926 pel P. Bonaventura Ubach.

El llenguatge buscat per a aquesta traducció és el català literari normal, molt atent a la riquesa expressiva de les llengües originals.

Descarrega la Bíblia obre una pàgina nova

Actualitat de Pastoral

Veure més notícies de Pastoral