Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Si continua navegant, n'accepta la instal·lació i l'ús.
Pot obtenir més informació de la nostra política de cookies.

Salutació del Pare Abat

Déu vos guard ! Sigueu benvinguts a la pàgina web de l’Abadia de Montserrat.
En nom de la comunitat de monjos, dels escolans, dels treballadors del Santuari i de tots els qui fan possible l’acolliment a Montserrat, us desitjo la pau de Crist, i espero que aquesta visita virtual pugui esdevenir, un dia, pelegrinatge real a la Santa Muntanya.

+ Josep M. Soler
Abat de Montserrat
Ampliar Salutació del Pare Abat

Actualitat de Montserrat

Veure més notícies

Comentaris de la Paraula

26 maig 2017 Divendres La Dedicació de la Catedral de Sant Feliu 1Pe 2, 4-9

Avui celebrem la Dedicació de la Catedral; potser també podríem dir, avui recordem el cap i casal de la nostra diòcesi, la nostra primera referència com Església que va més enllà que el mateix edifici, perquè com ens recorda la carta de Pere: «Vosaltres, com pedres vives, deixeu que Déu faci de vosaltres un temple espiritual». Els temples sempre són signes de la presència de Déu, però el missatge de Pere ens ha recordat que en el fons som cadascú de nosaltres els qui hem de ser signes de la presència de Déu enmig de la nostra societat. Tenint present això, quins són els sentiments que vius? Senyor, que irradiï la teva llum.

Bíblia de Montserrat (epub)

Portada de la bíblia de Montserrat

Versió original i notes pels Monjos de Montserrat


La Bíblia de Montserrat en un volum, publicada el 1970, és el resultat de la traducció realitzada per Justí Bruguera, Guiu Camps, Romuald M. Díaz i deu altres traductors, tots ells monjos de Montserrat, seguint l’obra iniciada el 1926 pel P. Bonaventura Ubach.

El llenguatge buscat per a aquesta traducció és el català literari normal, molt atent a la riquesa expressiva de les llengües originals.

Descarrega la Bíblia obre una pàgina nova

Actualitat de Pastoral

Veure més notícies de Pastoral