Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Si continua navegant, n'accepta la instal·lació i l'ús.
Pot obtenir més informació de la nostra política de cookies.

Salutació del Pare Abat

Déu vos guard ! Sigueu benvinguts a la pàgina web de l’Abadia de Montserrat.
En nom de la comunitat de monjos, dels escolans, dels treballadors del Santuari i de tots els qui fan possible l’acolliment a Montserrat, us desitjo la pau de Crist, i espero que aquesta visita virtual pugui esdevenir, un dia, pelegrinatge real a la Santa Muntanya.

+ Josep M. Soler
Abat de Montserrat
Ampliar Salutació del Pare Abat

Actualitat de Montserrat

Veure més notícies

Comentaris de la Paraula

19 gener 2020 diumenge II Is 49, 3.5-6

El profeta Isaïes avui ens explica la seva experiència de Déu i la missió que es va sentir impel•lit a fer. Aquestes mateixes paraules les trobem també reflectides en la missió de Jesús. Mirem al final del text d’avui: «t’he fet llum de tots els pobles perquè la meva salvació arribi d’un cap a l’altre de la terra». Tu que ets cristià, que en el baptisme t’has compromès a viure com més semblant a Jesús millor, les paraules d’avui que va escoltar Isaïes, i que Jesús va dur a terme, ¿no et diuen en el cor el que has de fer? Senyor, com ens proposa la resposta al salm responsorial, jo també et dic: Déu meu, vull fer la teva voluntat.

Bíblia de Montserrat (epub)

Portada de la bíblia de Montserrat

Versió original i notes pels Monjos de Montserrat


La Bíblia de Montserrat en un volum, publicada el 1970, és el resultat de la traducció realitzada per Justí Bruguera, Guiu Camps, Romuald M. Díaz i deu altres traductors, tots ells monjos de Montserrat, seguint l’obra iniciada el 1926 pel P. Bonaventura Ubach.

El llenguatge buscat per a aquesta traducció és el català literari normal, molt atent a la riquesa expressiva de les llengües originals.

Descarrega la Bíblia obre una pàgina nova

Actualitat de Pastoral

Veure més notícies de Pastoral