Abadia de Montserrat

Salutació del Pare Abat

Déu vos guard ! Sigueu benvinguts a la pàgina web de l’Abadia de Montserrat.
En nom de la comunitat de monjos, dels escolans, dels treballadors del Santuari i de tots els qui fan possible l’acolliment a Montserrat, us desitjo la pau de Crist, i espero que aquesta visita virtual pugui esdevenir, un dia, pelegrinatge real a la Santa Muntanya.

Ampliar Salutació del Pare Abat

La Comunitat de Monjos

Monjos anant a missa

Horaris de Misses

Grup d'escolans

Comentaris de la Paraula

26 novembre 2014 Dimecres XXXIV Ap 15, 1-4

Avui tenim una nova manera de presentar el judici final amb la imatge dels «set àngels amb les set plagues finals, que són els darrers càstigs de Déu». Aquestes plagues ens recorden les plagues d’Egipte que van alliberar el poble de l’opressió del Faraó. Aleshores es cantava un càntic que celebrava l’alliberament. Ara, com abans, tenim un nou càntic que el text d’avui ens diu que «és el càntic de Moisès i de l’Anyell» i que l’Església ens convida a cantar quan preguem a la litúrgia de les hores. ¿Ets conscient que Déu et crida per alliberar-te? Com li ho agraeixes? Senyor, has revelat la teva ajuda i tots volem contemplar la teva acció salvadora.

Bíblia de Montserrat (epub)

Portada de la bíblia de Montserrat

Versió original i notes pels Monjos de Montserrat


La Bíblia de Montserrat en un volum, publicada el 1970, és el resultat de la traducció realitzada per Justí Bruguera, Guiu Camps, Romuald M. Díaz i deu altres traductors, tots ells monjos de Montserrat, seguint l’obra iniciada el 1926 pel P. Bonaventura Ubach.

El llenguatge buscat per a aquesta traducció és el català literari normal, molt atent a la riquesa expressiva de les llengües originals.

Descarrega la Bíblia obre una pàgina nova
 

Actualitat de Montserrat

Veure més notícies

L'Orgue de Montserrat

Cos de la llengueteria de batalla de l'orgue

Pròxims Concerts

Montserrat Visita

La millor manera de
conèixer Montserrat

Web de Montserrat Visita; obre una pàgina nova

Botiga
Online

Diferents productes que es poden trobar a la botiga online; obre una pàgina nova

Mil·lenari del Monestir de Sant Daniel de Girona