Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Si continua navegant, n'accepta la instal·lació i l'ús.
Pot obtenir més informació de la nostra política de cookies.

Abadia de Montserrat

Salutació del Pare Abat

Déu vos guard ! Sigueu benvinguts a la pàgina web de l’Abadia de Montserrat.
En nom de la comunitat de monjos, dels escolans, dels treballadors del Santuari i de tots els qui fan possible l’acolliment a Montserrat, us desitjo la pau de Crist, i espero que aquesta visita virtual pugui esdevenir, un dia, pelegrinatge real a la Santa Muntanya.

Ampliar Salutació del Pare Abat

La Comunitat de Monjos

Monjos anant a missa

Horaris de Misses

Grup d'escolans

Comentaris de la Paraula

26 d’abril 2015 Diumenge IV de Pasqua Ac 4, 8-12

L’acció de Pere, després de l’experiència pasqual, sorprèn a molts; avui, després d’haver guarit un invàlid en nom de Jesús ressuscitat, situa la seva acció, als qui s’admiraven pel que havia fet, en la seva veritable significació. El text, ja ens avisa que el que diu és «inspirat per l’Esperit Sant», remarca al final: «La salvació no es troba en ningú més, perquè sota el cel, Déu no ha donat als homes cap altre nom que pugui salvar-nos». ¿Quan realitzem alguna cosa que “salva” algú, tenim molt present que ho fem en nom de Jesucrist? Senyor, que no m’oblidi que sóc un instrument teu, inspirat per l’Esperit Sant.

Bíblia de Montserrat (epub)

Portada de la bíblia de Montserrat

Versió original i notes pels Monjos de Montserrat


La Bíblia de Montserrat en un volum, publicada el 1970, és el resultat de la traducció realitzada per Justí Bruguera, Guiu Camps, Romuald M. Díaz i deu altres traductors, tots ells monjos de Montserrat, seguint l’obra iniciada el 1926 pel P. Bonaventura Ubach.

El llenguatge buscat per a aquesta traducció és el català literari normal, molt atent a la riquesa expressiva de les llengües originals.

Descarrega la Bíblia obre una pàgina nova

Presentació a les Romeries de les Propostes Pastorals 2015

Propostes Pastorals 2015 per Romeries Propostes Pastorals 2015 per Romeries Descarrega document en format pdf obre una pàgina nova
 

Actualitat de Montserrat

Veure més notícies

L'Orgue de Montserrat

Cos de la llengueteria de batalla de l'orgue

Pròxims Concerts

Montserrat Visita

La millor manera de
conèixer Montserrat

Web de Montserrat Visita; obre una pàgina nova

Botiga
Online

Diferents productes que es poden trobar a la botiga online; obre una pàgina nova

Mil·lenari del Monestir de Sant Daniel de Girona