Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Si continua navegant, n'accepta la instal·lació i l'ús.
Pot obtenir més informació de la nostra política de cookies.

Salutació del Pare Abat

Déu vos guard ! Sigueu benvinguts a la pàgina web de l’Abadia de Montserrat.
En nom de la comunitat de monjos, dels escolans, dels treballadors del Santuari i de tots els qui fan possible l’acolliment a Montserrat, us desitjo la pau de Crist, i espero que aquesta visita virtual pugui esdevenir, un dia, pelegrinatge real a la Santa Muntanya.

+ Josep M. Soler
Abat de Montserrat
Ampliar Salutació del Pare Abat

Actualitat de Montserrat

Veure més notícies

Comentaris de la Paraula

26 juny 2019 Dimecres XII Gn 15, 1-12.17-18

La mentalitat d’Abram li deia que el que més havia de valorar era tenir descendència de la seva esposa, però constata que «l’hereu haurà de ser un dels meus servidors.» Així ho diu al Senyor. Però :«el Senyor li va fer sentir la seva paraula i li digué: “No serà pas aquest el teu hereu, serà el fill que naixerà de tu.” (I el text comenta), Abram cregué en el Senyor i el Senyor ho tingué en compte.» La proposta d’avui és la de reflexionar com ens prenem, com creiem, la paraula de Déu, perquè Déu ens pren seriosament com Abram. Senyor, que sempre tingui la paciència de saber-te esperar.

Bíblia de Montserrat (epub)

Portada de la bíblia de Montserrat

Versió original i notes pels Monjos de Montserrat


La Bíblia de Montserrat en un volum, publicada el 1970, és el resultat de la traducció realitzada per Justí Bruguera, Guiu Camps, Romuald M. Díaz i deu altres traductors, tots ells monjos de Montserrat, seguint l’obra iniciada el 1926 pel P. Bonaventura Ubach.

El llenguatge buscat per a aquesta traducció és el català literari normal, molt atent a la riquesa expressiva de les llengües originals.

Descarrega la Bíblia obre una pàgina nova
 

L'Orgue de Montserrat

Cos de la llengueteria de batalla de l'orgue

Pròxims Concerts

IX Festival Internacional Orgue de Montserrat Abat Cassià M. Just, in memoriam 2019 document pdf, obre una pàgina nova

20 de Juliol 2019 Grans solistes europeus El jove i reconegut organista Thomas Ospital, titular del Gran Orgue de l’església de Saint Eustache de París, interpretarà obres del gran repertori romàntic.

Montserrat Visita

Web de Montserrat Visita; obre una pàgina nova

Botiga Online

Diferents productes que es poden trobar a la botiga online; obre una pàgina nova

Mil·lenari del Monestir de Sant Daniel de Girona