Abadia de Montserrat

Salutació del Pare Abat

Déu vos guard ! Sigueu benvinguts a la pàgina web de l’Abadia de Montserrat.
En nom de la comunitat de monjos, dels escolans, dels treballadors del Santuari i de tots els qui fan possible l’acolliment a Montserrat, us desitjo la pau de Crist, i espero que aquesta visita virtual pugui esdevenir, un dia, pelegrinatge real a la Santa Muntanya.

Ampliar Salutació del Pare Abat

La Comunitat de Monjos

Monjos anant a missa

Horaris de Misses

Grup d'escolans

Comentaris de la Paraula

2 d’agost 2014 Dissabte XVII Jr 26, 11-16.24

Jeremies és jutjat per a ser condemnat a mort a causa de la seva predicació. El profeta es defensa dient: «És el Senyor que m’ha enviat a profetitzar...» I afegeix: «Quant a mi, estic a les vostres mans; feu el que us sembli bé...» ¿Tu tindries el coratge de respondre com Jeremies? Senyor, que tots els qui són capaços de respondre com el profeta tinguin sempre l’íntima convicció que tu estàs amb ells.

Bíblia de Montserrat (epub)

Portada de la bíblia de Montserrat

Versió original i notes pels Monjos de Montserrat


La Bíblia de Montserrat en un volum, publicada el 1970, és el resultat de la traducció realitzada per Justí Bruguera, Guiu Camps, Romuald M. Díaz i deu altres traductors, tots ells monjos de Montserrat, seguint l’obra iniciada el 1926 pel P. Bonaventura Ubach.

El llenguatge buscat per a aquesta traducció és el català literari normal, molt atent a la riquesa expressiva de les llengües originals.

Descarrega la Bíblia obre una pàgina nova
 

Actualitat de Montserrat

Veure més notícies

L'Orgue de Montserrat

Cos de la llengueteria de batalla de l'orgue

Pròxims Concerts

Concert innovador que aplega la sinergia de la tenora i del flabiol, com a instruments solistes, amb l’orgue de Montserrat com a acompanyant document pdf, obre una pàgina nova

Serà el mestre Jordi Figaró, al flabiol i la tenora, acompanyat a l’orgue pel P. Jordi-Agustí Piqué, que ens endinsaran en la singular sonoritat de la música popular catalana, de la sardana i de la música simfònica amb colors de catalanitat. El programa inclou obres de J. S. Bach, Georg Philipp Telemann, F. Mendelssohn, Max Havart, F. Civil, Pau Casals i Antoni Català.

Montserrat Visita

La millor manera de
conèixer Montserrat

Web de Montserrat Visita; obre una pàgina nova

Botiga
Online

Diferents productes que es poden trobar a la botiga online; obre una pàgina nova

Mil·lenari del Monestir de Sant Daniel de Girona