Abadia de Montserrat

Salutació del Pare Abat

Déu vos guard ! Sigueu benvinguts a la pàgina web de l’Abadia de Montserrat.
En nom de la comunitat de monjos, dels escolans, dels treballadors del Santuari i de tots els qui fan possible l’acolliment a Montserrat, us desitjo la pau de Crist, i espero que aquesta visita virtual pugui esdevenir, un dia, pelegrinatge real a la Santa Muntanya.

Ampliar Salutació del Pare Abat

La Comunitat de Monjos

Monjos anant a missa

Horaris de Misses

Grup d'escolans

Comentaris de la Paraula

30 d’agost 2014 Dissabte XXI 1Co 1, 26-31

Pau diu als corintis, i també a nosaltres, que si hem conegut la fe, no és ni per la saviesa, ni per tenir més informació, ni per ser forts, ni per ser més considerats socialment; sinó tot al contrari: perquè així ningú no pugui gloriar-se davant Déu. Que és el que fa convincent la meva fe? Gràcies, Senyor, perquè m’heu escollit malgrat la poca cosa que sóc.

Bíblia de Montserrat (epub)

Portada de la bíblia de Montserrat

Versió original i notes pels Monjos de Montserrat


La Bíblia de Montserrat en un volum, publicada el 1970, és el resultat de la traducció realitzada per Justí Bruguera, Guiu Camps, Romuald M. Díaz i deu altres traductors, tots ells monjos de Montserrat, seguint l’obra iniciada el 1926 pel P. Bonaventura Ubach.

El llenguatge buscat per a aquesta traducció és el català literari normal, molt atent a la riquesa expressiva de les llengües originals.

Descarrega la Bíblia obre una pàgina nova
 

Actualitat de Montserrat

Veure més notícies

L'Orgue de Montserrat

Cos de la llengueteria de batalla de l'orgue

Pròxims Concerts

Concert d´Orgue document pdf, obre una pàgina nova

El dissabte 6 de setembre tindrà lloc un encontre amb la música del gran J. S. Bach. Enguany tindrà com a convidat especial el jove mestre D. Philipp Meyer, monjo benedictí, fundador i director de la Capella de Música de l’Abadia de Maria Laach (Alemanya). La Capella Lacensis i l’organista Christoph Schönfelder, junt amb el grup instrumental format per Miquel González, baix continu, Oleguer Aymamí, violoncel, i Roger Azcona, contrabaix, oferiran els magnífics motets del mestre Cantor de Leipzig.

Montserrat Visita

La millor manera de
conèixer Montserrat

Web de Montserrat Visita; obre una pàgina nova

Botiga
Online

Diferents productes que es poden trobar a la botiga online; obre una pàgina nova

Mil·lenari del Monestir de Sant Daniel de Girona