Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Si continua navegant, n'accepta la instal·lació i l'ús.
Pot obtenir més informació de la nostra política de cookies.

Salutació del Pare Abat

Déu vos guard ! Sigueu benvinguts a la pàgina web de l’Abadia de Montserrat.
En nom de la comunitat de monjos, dels escolans, dels treballadors del Santuari i de tots els qui fan possible l’acolliment a Montserrat, us desitjo la pau de Crist, i espero que aquesta visita virtual pugui esdevenir, un dia, pelegrinatge real a la Santa Muntanya.

+ Josep M. Soler
Abat de Montserrat
Ampliar Salutació del Pare Abat

Actualitat de Montserrat

Veure més notícies

Comentaris de la Paraula

18 juny 2018 Dilluns XI 1R 21, 1-16

Acab, el rei, desitja ampliar les dependències del seu palau i vol, comprar o permutar, la vinya que té Nabot tocant al palau. Aquest s’hi nega i contraria el rei. La reina, coneixedora del fet, trama una falsa acusació contra Nabot, del tal manera que aquest és condemnat a mort. Eliminat l’obstacle, Acab es queda amb la vinya. Quantes vegades el desig d’expansió, de creixement del ric mata el pobre que gairebé no té res! Hi ha moltes maneres de reaccionar davant la contrarietat d’un pla que ens faci gràcia. Com reaccionem si no ho aconseguim? A vegades retirar la salutació a una persona perquè t’ha contrariat, és una manera d’eliminar-la de la teva vida, una manera de matar-la. Ho has fet això? Senyor, que sàpiga ser sempre germà del meu proïsme.

Bíblia de Montserrat (epub)

Portada de la bíblia de Montserrat

Versió original i notes pels Monjos de Montserrat


La Bíblia de Montserrat en un volum, publicada el 1970, és el resultat de la traducció realitzada per Justí Bruguera, Guiu Camps, Romuald M. Díaz i deu altres traductors, tots ells monjos de Montserrat, seguint l’obra iniciada el 1926 pel P. Bonaventura Ubach.

El llenguatge buscat per a aquesta traducció és el català literari normal, molt atent a la riquesa expressiva de les llengües originals.

Descarrega la Bíblia obre una pàgina nova

Actualitat de Pastoral

  • Corpus document pdf, obre una pàgina nova

    Adoració Eucarística

    '3 de juny de 2018, a les 5 de la tarda. Presidida pel Rdm. P. Abat Josep M. Soler '

Veure més notícies de Pastoral
 

L'Orgue de Montserrat

Cos de la llengueteria de batalla de l'orgue

Pròxims Concerts

VIII Festival Internacional Orgue de Montserrat Abat Cassià M. Just, in memoriam 2018 document pdf, obre una pàgina nova

21 de juliol 2018. Cicle grans solistes europeus Eberhard Lauer, orgue. Director de Música Sacra a la Catedral de Santa Maria d’Hamburg (Alemanya)

Montserrat Visita

Web de Montserrat Visita; obre una pàgina nova

Botiga Online

Diferents productes que es poden trobar a la botiga online; obre una pàgina nova

Mil·lenari del Monestir de Sant Daniel de Girona